Windows 10 – asennus käyntiin

 

 

a1ee7b8d88b804f66a5ec2432153d567

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Windows 10 on nyt julkaistu ja sitä tarjotaan ilmaisena päivityksenä sellaisille Windows 7 ja 8.1 koneille, jotka ovat uutukaisen kanssa yhteensopivia. Jos olet tehnyt varauksen, eikä päivitystä kuitenkaan näy eikä kuulu, listaan tähän muutaman konstin joita voi kokeilla.

Pakotetaan päivitys:

Monella on ollut ongelmia saada päivitysilmoitus näkyville, joten yksi vaihotehto on ensin tyhjentää WU:n väliaikaiset tiedostot hakemistosta: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download sen jälkeen aukaistaan sekä Windows Update, että komentokehote cmd.exe pääkäyttäjänä (hiiren oikealla nappulalla cmd.exe kuvakkeen päällä ja valitse vaihtoehto ‘Suorita järjestelmänvalvojana’). Kirjoitetaan komentokehotteeseen:  wuauclt.exe /updatenow mutta älä vielä suorita komentoa! Siirrytään WIndows Update:n ja valitaan ‘Tarkista päivitykset’ ja siirry tämän jälkeen takaisin komentokehotteeseen ja aja äsken kirjoitettu komento enterillä. Jos kaikki sujui mallikkaasti Windows Updatessa näkyy nyt Windows 10 päivitys. Jos ei niin…

Windows 10 päivitys työkalulla:

Microsoft on julkaissut apuvälineen, jolla päivityksen voi hakea manuaalisesti. Siirry sivulle:

http://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Valitse joko 32- tai 64-bittinen versio. Käytössäsi olevan Windows-version voit tarkista ohjauspaneelista kohdasta: Järjestelmä. Kun työkalu on latautunut käynnistä se ja seuraa ruudun ohjeita.

Ei Kommentteja

Comments Closed