TweetDeck asennus Fedoraan

Tuo mainio Adobe AIR-pohjainen Twitter-sovellus on saatavilla myös Linuxille. Fedoraan en ole saanut sitä asennettua suoraan sivustolta “Download now, it’s free“-namiskasta vaan sen joutuu osittain asentamaan käsipelillä. Homma ei ole mitenkään ylitsepääsemättömän hankala seuraavien ohjeiden pohjalta. Siispä turvavyöt kiinni ja asentamaan:

Kipaistaan hakemaan AIR-palikka Adoben sivulta. Listassa on liuta vaihtoehtoja ja ainakin Fedoran versiossa 13 se asentui hienosti .rpm-paketista

Lataa TweetDeck tästä linkistä. Ei huolta vaikka kyseessä onkin vanha versio. Fedora 13:ssa klikattuasi tarjoudutaan se avaamaan AIR:lla asennettavaksi. Linkin takaa löytyvä versio saattaa olla jo vanha joten seuraavaksi kipin kapin osoitteeseen: http://www.tweetdeck.com/desktop/ ja klikkailet linkkiä: Download now, it’s free! ja sovellus päivittyy viimeisimpään versioon.

Jos käy niin ettet saa AIR:a asennettua .rpm-paketista tai käytät jotain muuta Linux-jakelua kuin Fedora koppase samaiselta sivulta .bin-päätteinen tiedosto

Komenna:
chmod +x AdobeAIRInstaller.bin
./AdobeAIRInstaller.bin

Lataa TweetDeck tästä linkistä.
Komenna: sudo /usr/bin/Adobe\ AIR\ Application\ Installer
ja hiippaile asennuksen jälkeen osoitteeseen http://www.tweetdeck.com/desktop/ ja klikkailet linkkiä: Download now, it’s free! ja sovellus päivittyy viimeisimpään versioon.

Ei Kommentteja

Comments Closed