TV-Maksu

Olen suunnilleen kaikkialla missä joku vain suinkin jaksaa vuodatustani kuunnella muistanut manata tv-maksun alimpaan helvettiin. On sekin yks perkele koko tv-maksu…kuka saatanan kultamitali idiootti tuonkin keksi? Minä maksan siitä hyvästä itseni kipeäksi jotta voin katsoa telkkarista jotain typerää perhe-draamaa Kotikatua tai kuinka joku vitun lehto-kurppa pesii kesällä suomessa…On se niin väärin.

Taas teen sen periaatepäätöksen etten jumanliuska taivu YLEn ja Ficoran mahdin edessä ja maksa tuollaisesta roskasta pennin jeniä ja kuitenkin kun eräpäivää lähenee naputellen kiltisti verkkopankissa laskun maksuun Yöllä on niin paljon aikaa pohtia mitä merkillisimpiä asioita ja männä yönä pälähti päähän armottoman pohdinnan tuloksena kuinka nykytekniikka on paljon vienyt hauskuutta elämästä.

Otetaan nyt esimerkiksi kännykkä. Mitenkään sen kummemmin en ala kommentoimaan tuon tavasta soida silloin kun sen ei todellakaan tarvitsisi tai etenkin silloin kun se on moraalisesti sopimatonta tai arveluttavaa vaan lähdenkin pohtimaan asiaa siltä kantilta, että kuinka kännykkä tappoi kaiken “hauskuuden” puhelimessa riitelystä. Ajatelkaas kuinka tavattoman hauskaa oli lankapuhelin aikana lämminhenkisen nahistelun päätteksi paiskata luuri korvaan. Vastapuolen perkelekin tunsi kirjaimellisesti nahoissan kenen silmille tuli hyppimään, mutta entäs kännykällä? Eihän se onnistu mitenkään päin. Tylsästi vaan painetaan namiskasta puhelin kiinni eikä vastapuolen korvissa tunnu miltään. Perkule eikö nämä loistavat kännyn valmistajat voisi laittaa namiskan josta voisi antaa vastapuolelle vaikka pienehkön sähköiskun. Ai että se se vasta olisi hubaa. Tokihan tietysti kännykkää voi paiskia pöydänkanteen vastaavan korvaanlyömis-efektin aikaansaamiseksi mutta tokkopa se kovin mukavaa on puhelimelle noin niinkuin pitemmän päälle. Tietysti toisaalta nythän vastaavasti voimme puhelin nahisteluissa käyttää moisten neitimäisten luurin korvaan lyömisen sijasta käyttää verbaalista lahjakkuuttamme hyväksi. Siunatussa äidinkielessämme on riittävästi voimasanoja viljeltäväksi ja jos loppuu niin lainataan saksankielestä lisää, jossa voimasanoja piisaa.TV-Maksu

Ei Kommentteja

Comments Closed