TV-Maksu

Täytyypä tästäkin vaihteeksi narista kun korottivat perkeleet tuotakin ihan mukavasti. Niin se vaan on, että tuo koko TV-Maksu on vitsi ja perseestä. Jeesustellaan miten paljon tahansa siitä miten hyödyllinen YLE on niin koska 90% YLEn toiminnasta rahoitetaan TV-Maksulla niin voidaan sanoa, että 90% YLEn palveluista ovat täysin tarpeettomia.

Sanotaan, että YLE on tärkeä kulttuuri-, sekä opetusvaikuttaja, mutta tarvitaanko tähän työhön 5 valtakunnallista digitv-kanavaa, muutama analoginen lähetys, lukuisia radiokanavia + maakuntaradiot ja vähemistöjen omat kanavat kullekin. Sinfoniaorkesteri, rahoitusta jos jonkinlaiseen konserttitaloon ja tunrdakiitäjän pesinnän suojeluun ja sitten näytetään ohjelmia joissa joku perkeleen Lehtokurppa pesii männynnokassa…suuruuden hulluutta sanon minä!

Mielestäni kun elokuussa 2007 siirrymme digiaikaan voitaisiin samaan hengenvetoon tv-maksu lakkauttaa turhana. Maksakoot ne jotka YLEn palveluja tarvitseva / käyttävät. Ne jotka eivät maksa eivät lähetyksiä näe. TV-Maksu pakko ei mielestäni enää ole nykyaikaa vaan muinaisjäänne kommunismin ajoilta 😉

Kylla ne YLEn menotkin vähentyisivät kun pudotettaisiin pari turhaa kanavaa pois. Maksimissaan kaksi valtakunnallista YLEn kanavaa ja pari radiokanavaa. Ei niitä 5 valtakunnalista monellakaan euroopan maalla taida olla? Ehkäpä tylysti vaan mainosrahoitteiseksi ohjelmat.

Kokeltaisiin edes, mutta ei…

Ei Kommentteja

Comments Closed