RaivoGalleria.net / Tuoteseloste.

Nimi: Janne Heinikangas
Nick: fmatic
Twitter: @heinikangas@fmatic_
Asuinkunta: Jyväskylä
Ammatti: Ruokapalvelutyöntekijä
Sivustot:

Sivusto on allekirjoittaneen blogi ja harrastesivusto. Sivustolla olevat sepustukset, rakennusohjeet, tekniset höperrykset, sekalaiset kommentit, kannanotot ja muut manifestit ovat allekirjoittaneen itsensä tuottamaa tai jonkun toisen ohjeiden pohjalta väkerrettyjä (ellei toisin mainita). Jokainen lukee, ymmärtää, kokeilee ja käsittää sivustolla olevat artikkelit, höperrykset ja provosoinnit omalla tavallaan ja kokeilee mahdollisesti sivustolla esitettyjä virityksiä omalla vastuullaan.

Allekirjoittanut ei vanno käsi Biblian® päällä, että kaikki tekniset termit olisivat 100% oikein, vaan tämän sivuston luonteena on, että mennään “mutu-tuntumalla” kokeillen, yrittäen, erehtyen ja ehkäpä välillä jopa onnistuen.

Olen iloinen, että olet eksynyt selailemaan blogiani ja toivon, että viihdyt täällä ja suhtaudut terveen ymmärtäväisesti allekirjoittaneen höpinöihin ja ennen kaikkea kyseenalaistat ja kommentoit sanomisiani ja tekemisiäni. Lisäksi joissain teksteissä saattaa äkkisältään olla asiaan vihkiytymättömälle tuntemattomia käsitteitä ja lyhenteitä joista toki saa rohkeasti kysäistä allekirjoittaneelta. Voit myös lähettää tulikiven katkuista palautetta blogin vasemmalla reunalla näkyvän palautelirpakkeen kautta sekä merkintöjen kommentointikin on sallittua.

Blogin nimestä on joskus herännyt kysymyksiä, että mikä ihmeen RaivoGalleria? Nimi on wanha ja väsynyt ja juontaa juurensa 90-luvulle, eikä sillä ole minkään valtakunnan tekemistä edes tietotekniikan kanssa vaan kyseessä on lähipiirini vitsi ja terapialäppä ajalta jolloin siskoni kanssa heiluimme perheyrityksemme työntekijöinä. Pläjäys jäi niin vahvasti mieleeni ja synonyymiksi henkilökohtaiselle terapialle ja kun blogini on eräänlaista terapiaa, mukavaa ajankulua, uuden oppimista ja joskus jopa höyryjen päästelyä on nimi mitä mainion. RaivoGalleria on blogina ollut olemassa vuodesta 2003, mutta jonkinlaista blogin tapaista pidin jo muutamia vuosia aiemminkin. Alkujaan otettuani tämän RG-nimen käyttöön se oli osa portaaliani joka olikin melkoinen muoti-ilmiö 2000-luvun alkuvuosina. Aikanaan homma vakiintui säännölliseksi blogaamiseksi. RaivoGalleria esiintyi esikerran muistaakseni bloggerissa, sen jälkeen rekisteröin domainin: raivogalleria.net ja kirjoittelin vuosia blogia SimplePHP Blog-alustalla, joka kuitenkin alkeellisuudellaan rajoitti kirjoittamisen riemua, eikä se ollut kyllä kovin nättikään, mutta ajoi asiansa. Lopulta vuonna 2010 olin pisteessä, joko lopetan blogini tai teen joitain muutoksia ja uusi nousu ja innostus lähti WordPress-alustan asentamisen jälkeen ja tässä mennään.

Olen puhunut!
Kiitos ja näkemiin!

29.09.2012 Jyväskylä
Janne Heinikangas
Heinikangas.info
fmatic