picplz – pistää pillit pussiin!

picplz:n sivustolle ilmestyi äskettäin tiedonanto palvelun sulkemisesta 3.7.2012. Picplz on Instagram:n kaltainen palvelu, johon käyttäjät latasivat ottamiaan kuvia muille näytille ja kommentoitavaksi. Palvelu oli pitkään varsin suosittu android-käyttäjien keskuudessa koska Instagram:sta ei ollut saatavilla versiota android-alustalle. Liekö palvelun kanssa käynyt niin kun IG vihdoin julkaistiin myös android:lle palvelun käyttäjämäärät romahtivat merkittävästi? Tässä vaiheessa lienee aiheellista kaikkien picplz:n käyttäjien jemmata kuvansa pois palvelusta…

On July 3, 2012, picplz will shut down permanently and all photos and data will be deleted. We have provided download links for existing users to save their photos. Thank you for your support of picplz and we apologize for any inconvenience this may cause you.
Login before July 3, 2012 to download your photos.

1 Comment

roni.laukkarinen@gmail.com'

Rolle

about 8 vuotta ago

Harmillista, sillä itse ainakin tykkäsin siitä miten Picplz lajitteli kuvat paikan ja kaupungin mukaan. Käytin pizpliziä silloin kun neliökuvaan ei mahtunut kaikki kuvassa näkyvä. Nyt pitänee siirtyä käyttämään enemmän Pathia.

Comments Closed