Muutama huomionarvoinen android-sovellus

Hetkeen ei olekaan tullut kirjoitettua android-sovelluksista, joten on enemmän kuin korkea aika korjata tämä asia ja suositella muutamaa sovellusta lukijoilleni.

Baconreader for Reddit

Voisin messuta vaikka kyllästymiseen asti siitä kuinka pelkistetty UI on kaunista katseltavaa. Turhaa niihin sovelluksiin tunkee “bling bling:ä” kun selkeällä ja harkitulla värimaailmalla sovelluksesta saadaan miellyttävä käyttää. OneLouder Apps:n, joka on vastuussa myös TweetCaster:n julkaisemisesta Baconreader for Reddit on juuri sellainen harkitun hillitty ja tyylikäs. Jokaisen Reddit-fanin pakkohankinta. Osta kiltisti suoraan premium-versio.

Reddit on mielestäni ollut aina hieman sekava, mutta siitäkin huolimatta olen palvelua seurannut ja käyttänyt parisen vuotta. Oikeastaan vasta BR:n hankkimisen jälkeen olen käyttänyt Reddit:ä päivittäin. Sovelluksella yksinkertaisesti vaan on todella mukavaa tutkailla sivuston tarjontaa. Pääsivulla näkyy etusivun nostot ja valikkoon pystyy valkkaamaan seuraamaansa “subreddit”:t, jolloin ne ovat näppärästi käden ulottuvilla. Tästä on vaikea enää kenenkään pistää paremmaksi.

 

Google Currents

Googlen vastaus tablettien uutistenlukusovellukseksi tottelee nimeä Currents. Sovellus käy taistoon eriomaisten ja näyttävien vastaavien sovellusten: Feedly, Pulse, News360, Zinio, Taptu jne. kanssa ja tekee sen kohtuullisen hyvin. Keveään RSS-syötteenlukijaan tottuneet voivat suosiolla jättää tämän väliin, sillä tässä kehitysvaiheessa sovellus on vielä aavistuksen raskas ja jotta se pääsisi täysin oikeuksiinsa vaatii se mielestäni vähintään 7″ näytöllä varustetun tabletin.

Currents:a ei ole tätä kirjoittaessa vielä julkistettu euroopan marketissa, joten yksi vaihtoehto on suunnata XDA-developers-foorumille ja kopata APK sieltä. Vähintäänkin kokeilemisen arvoinen sovellus.

Skifta

Mainio median striimaussovellus Skifta on MIUI-SGT ROM:n siirtymisen jälkeen ollut yksi suosikkisovelluksistani. Aiemmin tabletissani oli Samsungin oma TouchWiz-käyttöliittymä, jonka mukana tuli erinomainen vastaavanlainen sovellus, mutta siirryttyäni MIUI:n käyttäjäksi jäin kaipaamaan tällaista striimaussovellusta. Pitkän penkomisen jälkeen löytyi Skifta ja olen enemmän kuin tyytyväinen sovellukseen. Tällä voi siis striimata joko koneeltasi tai vaikkapa verkkolevyltäsi elokuvat, valokuvat ja musiikit android-laitteeseesi.

 

 

1 Comment

roni@laukkarinen.info'

Rolle

about 8 vuotta ago

Minulla on Baconreader, RSS-lukijana käytän gReader Pro:ta ja Skiftaa kätevämmäksi olen kokenut kun palvelimella on kaikki verkkolevyt saatavissa LANissa ja (S)FTP:llä, jolloin ES File Explorerin kautta leffoja voi streamata VPlayerilla ja kuvia katsoa suoraan oletuskuvankatselimessa.

Comments Closed