Mediamonitori.fi

Mediamonitori.fi

TIEDOTE
03.01.2009

JULKAISUVAPAA 03.01.2009 klo 12:00

MEDIAMONITORI ALOITTAA MEDIAN SEURAAMISEN

Vuoden 2009 alussa aloittaa uusi kotimainen mediasivusto, Mediamonitori. Mediamonitori keskittyy radioon ja televisioon, mutta ei unohda myöskään muita mielenkiintoisia media-alan projekteja. Pääosassa sivustolla ovat uutiset ja artikkelit sekä erilaiset tietosivut. Mediamonitorin tavoitteena on herättää myös asiallista keskustelua mediasta uuden Mediamonitori Purkki -keskustelufoorumin avulla.

Sivuston takana on toimintansa lopettaneen Hukala.netin entisiä
toimittajia. Myös osa sisällöistä siirtyy toimittajien mukana uuden sivuston käyttöön. Mediamonitori syntyy Hukala.netin raunioille, mutta näen sen kuitenkin uutena sivustona. Jo heti alkuun joitakin siirtyneitä sisältöjä on päivitetty ja uutena tarjoamme mm. uutissähkeosion, jossa nostetaan esiin aiheita, joita ei ennen uutisoitu. Kehitystä jatketaan edelleen. Uuden sivuston nimi kuvaa hyvin sisältöämme, median monitoroimista eli seuraamista. Mediamonitoria tehdään erityisesti media-alalla toimiville sekä yhteistyötä kanssamme tekeville alan harrastajille, kertoo Mediamonitorin ylläpitäjä Otto Metsähukala.

Mediamonitori pyrkii erottumaan edukseen asialinjalla. Faktat
kerrotaan faktoina eikä seassa tarjota arvailuja tai mielipiteitä.
– Mielestämme sivuston tulee tarjota mahdollisimman hyödyllistä ja
oikeaa tietoa. Toki veikkauksille ja mielipiteillekin on oma
paikkansa, mutta se on pääasiassa keskustelufoorumi. Tähän tarjoamme sekä itsellemme että käyttäjillemme alustaksi Mediamonitori Purkin, jossa sana on vapaa. Purkkia valvotaan kuitenkin säännöllisesti, jotta viestittely ei mene hyvän maun vastaiseksi. Keskustelufoorumin lisäksi kaivattu kuunteluloki ja kanavien historia-artikkelit löytyvät sivustolta, Metsähukala jatkaa.

Mediamonitori tekee yhteistyötä lyhyt- ja keskiaalloilla toimivan
Scandinavian Weekend Radion kanssa. SWR Mediamonitori-uutiskatsaus
kuullaan radion lähetyksessä jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Ääniuutiset ovat kuunneltavissa reilun vuorokauden
viiveellä myös Mediamonitorin omalta sivustolta.

Mediamonitori aloittaa toimintansa viikon 2 aikana osoitteessa
www.mediamonitori.fi

—————————————————————-

Mitäpä tähän muuta voisi sanoa kuin: “Way to go boys”! Tällaiselle on aina paikkansa ja toivon uudelle sivustolle onnea ja menestystä!

Ei Kommentteja

Comments Closed