MagiCall

Tehokasta filtteröintiä Pocket PC ja Smartphone-laitteille tarjoaa tämä kaupallinen tuote. Itselläni hinku moisen tuotteen hankkimiselle kehkeytyi tässä pikkuhiljaa kun niin itsepäiset kauppamiehet kuin sekalaiset ihmiset koettivat tavoitella minua parhaansa mukaan ja juuri sellaiseen aikaan kun kenenkään puhelut eivät voineet vähempää kiinnostaa. Vaikka olen hankkinut suoramarkkinointikiellon ei se millään karsi kaikkia mahdollisia lehtikauppiaita tarjoamasta lyömättömiä tarjouksiaan ja vielä kun viime aikoina joku itsepäinen pässinpää on rinkutellut tuntemattoman numeronsa takaa parhaimmillaan 10 kertaa päivässä ja vielä viikonloppuisin, olin jo enemmän kuin valmis hankkimaan kunnollisen softan, joka toivottavasti opettaa näille järjen jättiläisille, ettei tästä numerosta vastata tuntemattomiin numeroihin. Käyttäkööt kirjettä jos on jotain tähdellistä sanottavaa…oletettavasti kuitenkin: “Tilaa nyt tämä hämmästyttävä ja järisyttävä aikakausjulkaisumme lyömättömään 30€ vuosihintaan, eikä tässäkään vielä kaikki, sillä jos tilaat nyt heti ja välittömästi annamme kaupanpäälle vielä ylimääräiset 3kk teille räätälöityyn tarjoushintaan 5.50€. Lisäksi saatte vielä tämän käytännöllisen kauhasetin ja pullonavaajaan, sekä nopean tilaajan etuna…blaah…blaah…blaah”


[img=http://www.com64.net/raivogalleria/blogi_kuvat/magicall.gif]

…mutta asiaan. Ei toivottuja jästipäitä vastaan kuten myös vaikkapa kavereita, joilla ei ole perhettä ja jotka soittelevat kahden aikaan yöllä sinulle baarista kertoakseen kuinka hemmetin kova meno siellä on, hyökkää tämä mainio sovellus helpottamaan filttereillään tavallisen puhelinkuluttajan arkea ja turvaamaan yöunta. Tokihan se härpäkkeen voi pistää äänettömälle, mutta mieluummin käytän tällaista softaa kun sellainen on tehty. Enhän käy nurkalla kusella kun WC:n on keksitty 😀

MagiCall on harvinaisen nerokkaasti tuotettu sovellus. Ei toki mitään sellaista mitä ei jo jostain toisestakin vastaavasta löytyisi, mutta tämä on ehdottomasti helppokäyttöisin ja kevein. Sovellus luonnollisesti ajetaan jatkuvasti taustalla nuuskimassa tulevia puheluita ja tekstiviestejä. Suodatusvaihtoehtoja on riittävästi. Tarjolla on suodatusvaihtoehdot niin tuleville kuin lähteville puheluille, sekä tekstiviesteille. Sääntöjen luominen on mukavaa ja vaivatonta. Suodatusäännöt voi luoda niin yksittäiselle puhelinnumerolle, tuntemattomalle numerolle, yhteystiedoissa oleville ja ei oleville numeroille sekä tietyn kategorian mukaan. Suodattimessa määritellään myös toimenpiteet kyseisen numeron kohdalle eli tarjolla ovat vaihtoehdot: Päästä läpi, Katkaise, Sivuuta, Vastaa ja katkaise saman tien. Lisäksi oheisten toimintojen lisäksi sääntöön voi lisätä vielä lähetetäänkö numeroon tekstiviesti tai käynnistetäänkö jokin ulkoinen sovellus. Pisteenä i:n päälle sääntöön voi määritellä vielä voimassaoloajan eli vaikkapa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 0000-1900. Lisäksi suodatetuista puhelimesta voidaan pistää sovellus ilmoittamaan today-screenillä ja samalla suodatetut numerot voidaan pistää lokiin talteen. Sovellus toimii hämmästyttävän ripeästi. Ei mitään SPB Phone Suitesta tuttua hetken mietintätaukoa vaan filtteri reagoi heti, mikä on äärimmäisen tärkeää. Testasin kaikki erilaiset “filerointi” vaihtoehdot ja ne mokomat toimivat mainiosti. Sovelluksen käyttökohteet ovat moninaiset. Ei pelkästään lehtikauppiaiden torjumisessa vaan sillä voi kätevästi ja kohteliaasti ilmoittaa yöllä soitteleville tutuille tekstarilla, että “olen nukkumassa, vittu älä rinkuta”

Ehdottomasti yksi hyödyllisimmistä sovelluksista mitä Pocket PC:lle olen nähnyt ja on ehdottomasti ostamisen arvoinen.

Ei Kommentteja

Comments Closed