Lobataan Firefoxia jälleen!

Nytpä on taasen sopiva hetki kehoittaa kaikkia lopultakin hylkäämään Mikkisoftin Internet Explorer ja lataamaan tilalle Mozilla Firefox. Microsoftin tuotteet eivät ole missään oloissa ratkaisu mihinkään vaan jos kaipaat vakaata, toimivaa ja kustomoitavaa selainta on Firefox 1.5 erinomainen valinta.

Mikä siitä Tuliketusta sitten tekee niin ihanan? No sanomattakin on selvää, että ominaisuuksien listalta löytyvät välilehdet, vakaus ja nopeus ovat varmasti jo sellaisenaan monelle kyllin riittävät perusteet valita Firefox. Itse olen kyseistä selainta käyttänyt jo alkupään versioista alkaen ja täytyy todeta, että keveydessään se hakkaa vaikkapa kevyeksi luonnehditun Operan. Vaikka Opera onkin kovasti yrittänyt kuroa Firefoxin etumatkaa ja on nyt poistanut myös ne naurettavat mainokset ilmaisversiostaan on mielestäni Firefoxin etumatka jo sitä luokkaa, että siinä on Operalla kirittävää.

Nyt kaikki joukolla selaimen vaihtoon. Tulet huomaamaan, että se Firefox välilehtineen lyö IE:n tullen mennen käytettävyydessän ja selaimen tuki eri palveluissa kasvaa kiihtyvällä tahdilla.

Ominaisuudet:

Välilehdet, automaattiset päivitykset, mahdollisuus lisätä kaivattuja ominaisuuksia laajennuksilla, teemat ja paljon muuta! Firefoxista löytyy Windows®, Linux ja Mac OS X-versiot

Propaganda on päättynyt…hyvää päivänjatkoa!

Ei Kommentteja

Comments Closed