Linux ja fmatic-setä

Teinpä koko pitkän Linux-kokeilu urani (alkaen vuodesta 1995) ehkäpä radikaalimman tempauksen eli päätin lopulta luopua täysin Windows-orjuudesta ja siirtyä täysin Linux-käyttäjäksi. Syy moiseen oli lopullinen leipiintyminen XP:n lukuisiin kummalisuuksiin.

Pääsääntöisesti olen jo pitkään käyttänyt pelkästään Linuxia, mutta aina se Windows on roikkunut levyllä siltä varalta, että jos sitä joskus johonkin tarvitsen. Nyt kun tänään käynnistelin aamulla ennen töihinlähtöä Windowsin puolelle koin jälleen sen perkeleellisen turpaanlyönnin Windowsin puolelta ettei se juuttaan käyttöjärjestelmä suostunut toimaan vaan ulvoi jotain autochk-kilkkeen puuttumista ja käynnisti ropposen uudelleen.

Näin päädyin buuttailemaan SUSE 10.0-puolelle ja annoin lopulliset lähtöpassit mokomalla häirikölle: “Et perkele enää mulle keljuile” 🙂

Nyt onkin mielenkiintoista tutkailla jäänkö kaipaamaan jotain Windowsista. Löydänkö kaiken tarpeellisen Linuxille toistaiseksi kaiken tarvitsemani olen SUSE:lle löytänyt ja mitä en ole löytänyt olen tarpeelliset Windows-ohjelmat saanut Crossover Officella ajettua.

Mielestäni etenkin SUSE 10.0 myötä Linux on lopulta kypsynyt varteenotettavaksi käyttöjärjestelmäksi ja koineen ainokaiseksi OS:ksi. Jään mielenkiinnola odottelemaan miltä tämä uusi Windows-vapaa elämä maistuu.

Ei Kommentteja

Comments Closed