iPhone 5 äänestys

iPhone 5 julkistetaan kuulemma 12.9.2012. Apple on kutsunut lehdistöä San Fransisco:n lehdistötilaisuuteen, jossa se julkistaa uuden iPhonen. Nähtäväksi jää onko se nimeltään 5 vaiko jotain muuta tyyliin New iPhone tai jotain muuta yhtä naurettavaa 😉 Laitteen uudistuksia ovat mm. neljätuumainen näyttö, metallinen takakuori, pienempi dock-liitin, isompi akku ja LTE-verkkotuki. Etenkin metallinen takakuori on erinomainen idea, sillä iPhone 4:n lasinen oli mielestäni vihonviimeinen ratkaisu.

[polldaddy poll=”6520069″]

 

 

 

4 Comments

fmatic

about 7 vuotta ago

Tuskin hankin tulevaa iLuuria ensimmäisten joukossa, vaikka Applen tuotteista tykkäänkin pitää kuitenkin ensin hieman kuulostella käyttäjien kokemuksia laitteesta. Ne vähät kuvat mitä julkisuudessa on liikkunut uusi luuri näyttää juuri sellaiselta kapistukselta, jota on jossain vaiheessa pakko päästä hipelöimään. Metallinen takakuori on hyvä idea. Omassa hyvin palvelleessa nelosessa lasinen takakuori hajosi hieman liian helposti. Luuri lipesi kädessä ja tipahti sopivassa kulmassa johonkin ja takakuori halkesi. Vaihdoin sen metalliseen ja olen ollut tyytyväinen. Luuri tuntuu nyt kevyemmältä ja mukavammalta kätöseen.

markokaartinen@gmail.com'

Marko

about 7 vuotta ago

Itse tiputin viimeksi eilen tuon iPhone 4 lattialle ja ihmettelin kun ei hajonnut mikään :D Uusi luuri menee hankintaan aika varmasti kunhan niitä saa tilailtua, i4 on tiesä päässä itellä.

fmatic

about 7 vuotta ago

Sullapas oli todella hyvä tuuri tai vaihtoehtoisesti mulla surkea. Näyttöä en sentään ole saanut kovin montaa kertaa palasiksi ;) 3 G S:n kanssa mulle kehkeytyi jo pienoinen harrastus näytönvaihdon kanssa. Muistaakseni about 5 kertaa vaihdoin siihen näytön. Tähän neloseen oon vaihtanut vasta kaksi kertaa :P Toivottavasti vitosessa tai mikä se nyt ikinä tulee nimeltään olemaankaan tulisi hivenen järeämpi näyttö. Mun mielestä Apple voisi ottaa mallia Nokialta sillä Lumian näyttö tuntuu kestävän kovempaakin käsittelyä. Mulla neloseen tuli ekat hiuksen hienot naarmut muutamassa viikossa vaikka käsittelin aparaatia tuolloin silkkihansikkain. Jännä nähdä minkä nimen omppufirma antaa uudelle luurilleen. iPad:n jälkeen vois kuvitella että sama hölmö nimeämislinja jatkuisi tässäkin. Tosin siitäkin huolimatta uskon että vitosena siitä puhutaan oli nimi sitten vaikka just Uusi iPhone :)

markokaartinen@gmail.com'

Marko

about 7 vuotta ago

Itse en ole mihinkään näyttöä joutunut vaihtamaan :D Itellä on ollut ilman mitään kalvoa jo suht pitkään ja ei toi ole vielä miksikään mennyt. Epäilen, että tosta tulee iPhone pelkästään :D Ainut vika tuossa omassa nelosessa on se, että siihen on tullut joku ihmeellinen keltanen kohta tohon näyttöön. Semmonen viiru näkyy olevan, en tiedä mistä tullut ja miten lähtee. Soneran jamppa sano, että ei takuuseenkaan menis... huoh.

Comments Closed