InvisibleSHIELD – Asennus

Diamondissani olen käyttänyt alusta alkaen Rincon edullisia kalvoja näytön suojana. Kun näitä edullisia kalvoja nyt kuitenkin oli jo pari tullut kulutettua siihen kuntoon, että oli jälleen aika uusia suojakalvo ajattelin lopulta nyt sitten testailla InvisbleShield:ä. Hommasin tosin pelkästään näytön suojuksen, enkä koko settiä, jollainen toki myös olisi tarjolla ainakin valmistajan nettisivuilla.

Aiempi varautunut suhtautuminen Invisibleen on juurikin neste jota kalvoon suihkutetaan ennen näyttöön asettamista. Jotenkin vaan vierastan jonkin litkun sumuttelemista elektroniikkalaitteeseen, mutta päätin kuitenkin pitkän jahkailun jälkeen kokeilla onko IS kaiken “hypetyksen” veroinen. Kalvoahan on kehuttu kestäväksi ja onhan noita avaimilla raaputus-videoita YouTubessa nähtävillä.

Tilasin kalvon Kivenalla.fi nimiseltä nettikaupalta, joka on siis kalvon virallinen maahantuoja. Toimitusaika maksusta oli muutama päivä, joten ripeydestä kauppaa voi kiitellä.

InvisibleShield myyntipakkaus on varsin tyylikäs ja tarkkaan harkittu. Sisältä löytyy kalvo, suihkepullo ja kuminen lasta…asennusohjeet ovat riittävät ja itseasiassa koko asennustoimenpide varsin suoraviivainen ja selkeä

  • Sulje puhelin ja poista akku
  • Huolellinen käsien pesu ja kuivaus
  • Nukkaamattomalla liinalla näytön pyyhkiminen puhtaaksi
  • Mukana seuranneella suihkeella käsitellään sormenpäät
  • Tartutaan kalvoon ja suihkutetaan kevyesti, mutta silti suht runsaasti kalvon molemmat puolet
  • Liututeaan kalvo paikoilleen näyttöön
  • Mukana seuranneella kumilastalla puserretaan ylimääräinen neste ja ilmakuplat pois

Toimenpide on kaikessa yksinkertaisuudessaan tuossa ja huolellisesti tehtynä aikaa ei juurikaan tuhraudu. Hieman meni arpomiseksi minkä verran tuota nestettä tulisi suihkuttaa kun joissain näkemissäni foorumiviesteissä, kalvo tulisi suihkuttaa kauttaaltaan ja todella litimäräksi, mutta päättelin, että sellainen muutama kevyehkö suihkautus koko kalvolle molemmin puolin riittänee. Kumilastalla viimeisteltynä kalvo “asettui” nätisti paikoilleen…pikainen ensihipelöinti pintamateriaaliin vaikutti aavistuksen nihkeältä verrattuna perinteiseen suojakalvoon, mutta käytössähän sen sitten tulee paremmin “näkemään” miten tuollainen nihkeähkö pinta toimii. Valmistaja suosittelee 12-24 tunnin kuivumista, jota itse ajattelin noudattaa 12 tunnin osalta. Mielenkiinnolla odottelen kuinka putkeen asennus onnistui. Silmämääräisesti kaikki näyttää hyvältä, mutta lopputuloksen näkee vasta kun puhelimen käynnistää ensimmäisen kerran…ja toivotaan että puhelin käynnistyy 😉

jatkoa seuraa…

InvisibleShield kalvosta löytyy asennuskokemuksia Matkapuhelinfoorumilta

Ei Kommentteja

Comments Closed