Gmail 2.0 for iOS

20121206-155616.jpg

 

Googlen uusittu Gmail appsi laahusti App Storeen äskettäin, eikä se hullumpi julkaisu olekaan. Android-alusta sai tämän jo aiemmin ja nyt myös iOS-käyttäjät pääsevät tutustumaan uutukaiseen, vaikka pienoisia ongelmia asentamisen suhteen kuulemma ensi alkuun olikin. Käyttöliittymä on viritelty varsin miellyttäväksi ja tässä on mielestäni hyvin paljon vaikutteita Googlen rohmuamasta Sparrow:sta.

Käyttöliittymä näyttää pahuksen hyvältä. En ole pitkiin aikoihin käyttänyt Gmail:n webkäyttöliittymää, sillä se mielestäni sössittiin pahemman kerran, mutta mobiilialustoilla Gmail rokkaa! Olen niin iPhonen kuin iPad:n kanssa pärjännyt varsin hyvin Applen omalla email-sovelluksella, mitä nyt hetken käytin Sparrow iOS-versiota, mutta push:n ja iPad-version puuttuminen piti minut Applen Mailissa.

Uutukainen tukee useaa tiliä ja push-ilmoituksetkin toimivat. Google on jääräpäisesti hionut alkuperäistä raakilettaan ja hyvä niin, sillä tämä viimeisin versio näyttää hyvältä ja toimivalta. Android-versio ei aivan ulkoasullisesti yllä iOS:n tasolle, mutta toiminnot kuitenkin ovat yhtäläiset. Uskallan varauksetta suositella kaikille Gmail-käyttäjille.

Ei Kommentteja

Comments Closed