G-Alarm

Ageye:n mainio G-Alarm on äskettäin päivittynyt versioon 2.1.2 suuren suuria uudistuksia aiempiin versioihin ei ole tullut, mutta tuote on muuttunut maksulliseksi, josta olikin jo viitteitä aiemmissa versioissa. En kuitenkaan pidä 4.99€ hintaa mitenkään kohtuuttomana siihen nähden kuinka monipuolinen ohjelma on kyseessä. Olen käyttänyt tuotetta jo varhaisista haparoivista versioista lähtien ja mielestäni softa on sen verran hyvä ja toimiva, että ostin lisenssin, jotta voin sovellusta käyttää edelleen.

Tässä taas näemme saksalaisen jämptiyden, sillä ostosta tuskin meni paria minuuttiakaan kun lisenssikoodi jo napsahti sähköpostiin. Miellyttäväksi herätyssovellukseksi G-alarm:n tekee se, että siihen ei ole ympätty rekkalastillista enemmän ja vähemmän tarpeellisia toimintoja vaan kompaktissa paketissa on kaikki tarpeellinen eli tämä tosiaan on herätyskello eikä monitimisovellus herätyskello ominaisuudella!

Kyseessä on täysin sormella sohittava sovellus ja muutenkin varsin helposti käytettävä tuote, joten tätä uskallan suositella maksullisuudestaan huolimatta päivittäiseen käyttöön.

Jos et tuotetta tunne ennestään, niin kipaisepa vilkaisemaan ominaisuulistaa osoitteeseen: Ageye.de

Ei Kommentteja

Comments Closed