Esittelyssä: Diel Symphony – Kosketelkaa soitintanne!

Kosketusnäyttöä edullisesti

Mainittakoon alkusanoiksi, ettei allekirjoittanut tunnustaudu minkään valtakunnan asiantuntijaksi digitaalisten laitteiden saralla, vaan olen enemmänkin Pekka Peruskäyttäjä, joka kommentoi, niin Symphonya kuin Roc:a omien käyttökokemustensa pohjalta. Moni seikka saattaa aiheuttaa eriävän mielipiteen, jonka voit tuoda julki blogin kommenttiosiossa. Esittelyissä pyrin parhaani mukaan huomioimaan laitteiden edullisen hintatason, enkä edes lähtenyt vertailemaan tuotteita kalliimpiin vastaavanlaisiin laitteisiin, sillä se olisi ollut mielestäni epäoikeudenmukaista.

Kuten edellisestä merkinnästä huomasitte on talouteemme hankittu kaukoidän ihmevimpaimia pareittain. Omaksi viihdyttäjäkseni hankin Diel Symphony tai kuten paketin kyljessä mainittiin: Diel Touch MP4-laitteen ja koska muutamissa näkemissäni käyttäjäkommenteissa mainittiin mukana seuraavien kuulokkeiden laatua hommasin erikseen Koss:n korvatulppa-tyyppiset Plugit.

Diel Symphonyn innoittajan osaa varmasti kukin päätellä eli etäisesti laite muistuttaa Applen iPod Touch:a eli kyseessä on siis kosketusnäytöllä varustettu Diel-malli. Windows Mobilella varustetun Pocket PC:n onnellisena omistajana tuntui tällainen kosketusnäytöllinen viihdelaite melkoisen himoittavalta hankintakohteelta ja kun perusduunarin tuloilla ei Applen iPod Touch:a hankita oli tarve etsiä varteenotettavaa edullisemman hintaluokan vaihtoehtoa. Sattumalta törmäsin Diel:n tuotteeseen netissä surffaillessa ja kun syvennyin laitteeseen tarkemmin V2.fi-sivuston esittelyn ja käyttäjäkommenttien pohjalta oli lopullinen ostopäätös helppo.

Siispä tilaus e-villen – verkkokaupan kautta Hong Kongiin ja ei muuta kuin malttamatonta notkumista postilaatikon tiimoilla, odottaen laitteen saapumista. Symphony saapui minulle viikossa asiallisesti paketoituna, joten pääsin iskemään likaiset näppini laitteen hennon kauniille pinnalle.

Ensivaikutelma:

Se mitä paketista kuoriutui yllätti minut positiivisesti. Todella hennon kaunis laite, joka suorastaan kutsui hipelöimään näyttöään ja kuten tiedämme on ohjekirjan lehteilyyn turha tuhlata tehokasta vapaa-aikaa eli tutkitaan opasta jos joskus tarvetta ilmenee ja tutustutaan laitteeseen “mutu-periaatteella”. Pikainen silmäily laitteeseen selvitti perusnäppäimet, joten Symphony heräsikin mallikkaasti henkiin yläosaan sijoitetusta hieman heppoisen oloisesta vipu-tyyppisestä kytkimestä. Kuten Diel Roc:ssa niin myös Symphonyssa näyttö vaikutti ensisilmäykseltä äärimmäisen kirkkaalta ja kuvakin suhteellisen terävältä. Kosketusnäytöllisen puhelimen käyttäjänä olin laitteen kanssa kuin kotonani. Aparaatin valikko on isoveljensä iPod Touch:sta apinoitu, mutta ehdottomasti hyvällä maulla ja keskeiset toiminnot löytyvät siitä niin kuin pitääkin ja itse kosketusnäyttökin reagoi alkukalibroinnin jälkeen mielestäni erittäin hyvin.

Onko pikku Fiiusta Ferrariksi?

Valikkorakenne Symphonyssa on miellyttävä ja selkeä. Kosketusnäytöltä sujahdetaan mukavasti alivalikkoihin tai eri “soittotiloihin” tai käyttötiloihin eli musiikkisoittimeen, videosoittimeen, FM-radioon, kuvien selailuun, e-kirjojen lukutilaan, nauhuriin, tiedostoselaimeen, pelitilaan ja asetuksiin. Laitteen alalaidassa on äänenvoimakkuuden säätimet, sekä M eli Menu-näppäin.

Musiikkisoitin-tila on askeettisen karu, mutta ah, niin toimiva ja muutamista kuulemistani soraäänistä huolimatta soittimen ohjailu on mielestäni riittävän helppoa kunhan laitteen navigointilogiikan ensin sisäistää kunnolla. Kosketusnäytölliseen laitteeseen on mielestäni turha läiskiä lukemattomia asetuksia ja ohjaustoimintoja eli mielestäni Diel Symphonyssa homma on pidetty kyllin simppelinä kosketuksella ohjaukseen. Musiikkisoitin-tilassa näkyy kappaleen numero, pakkaussuhde, artisti, kappaleen nimi, sekä aikajana. Nämä ainakin minulle riittävät tiedoiksi kappaleesta, vaikkakin bonuksena käsittääkseni myös Symphony osaa Roc:n tavoin näyttää kappaleen lyriikat, jos ne vain on soittimeen siirretty. Symphony hallitsee heittämällä skandinaaviset ID3-tagit, joten nämä eivät vaadi erillistä virittelyä. Soitintilan asetuksista löytyy niin esiasetut EQ-asetukset kuin myös käyttäjän omin päin myokattavat equ-asetukset, Säädettävänä on myös erilaiset soittotilat eli Repeat ja Play-modet.

Käsitelläänpä seuraavaksi videotoistotila. Symphonyn 2.8″ TFT QVGA-näyttö, 320 X 240 resoluutiolla varustettuna alkaa olemaan varsin riittävä pidemmänkin elokuvan tuijottamiseen ja voin useamman elokuvan kokemuksella kertoa, että videoiden toistossa laite pääsee oikeuksiinsa. Videot katsotaan landscape-muodossa, enkä edes kaivannut portrait-tilaa lainkaan. Lukuisia elokuvia olen tällä katsellut ja ei voi kuin kehua laitteen videotoistoa. Jos jotain erityistä toivoisin lisää, niin kirjanmerkit olisivat rautaa, sillä edessä on rasittava kelaaminen jos videotoiston jättää kesken. Tiedostomuoto, jota laite tukee on AVI, johon muuntaminen onnistuu miltei formaatista kuin formaatista mukana seuraavan konvertterin avulla.

FM-Radio on kuten Diel Roc:ssa varsin näppärä ja toimii kuten pitääkin. Mukana on riittävästi muistipaikkoja suosikkiasemilleen, sekä automaattinen skannaus ja muistipaikoille tallennus, sekä vastaavat toiminnot käsipelillä. Radion käyttöliittymä on pitkälti vastaavanlainen kuin musiikkisoittimessakin eli askeettinen, mutta riittävä kaikessa karuudessaan, sillä mieluummin ohjastan tällaista kosketusnäytöllistä laitetta simppeleillä kontrolleilla kuin seikkailen lukuisien valikkojen viidakossa.

Photo eli kuvienkatselutila, sekä Text-tila toimivat myös varsin kivasti. Kuvia katsellessa laite pyörii kädessä kuin helikopteri, mutta 2,8″ näytöltä kuvien tuijottaminen on varsin mukavaa. Tekstitila toimii juuri, niin kuin sen voi olettaakin toimivan eli txt-tiedostot aukeavat kuten luvataankin. Mainitaan tähän samaan hengenvetoon, etten juurikaan ole nauhoitus- tai pelitilaa kokeillut, sillä ensimainitulle en ole käyttöä löytänyt ja pelitilasta löytyvä Tetriksen ohjastaminen ei allekirjoittaneelle ole vielä avautunut. Mukavia lisiä tietysti niille, jotka sellaisia kokee tarvitsevansa. Nauhoittamista varten laitteessa on sisäinen mikrofoni eli tarvittaessa Symphony toimii vaikkapa sanelukoneena muistiinpanoille.

Tiedostoselain eli explorerin kautta pääsee mulkkaamaan laitteen sisuksiin tallennettuja tiedostoja eli käytännössä poistamaan niitä. Settings eli asetusvalikon kautta pääsee keskitetysti vaikuttamaan moniin laitteen ominaisuuksiin ja toimintoihin, aina musiikkisoittimen asetusten kautta radion ja kosketusnäytön kalibrointiin. Diel Roc:n tavoin tämäkään laite ei tarvitse ajureita vaan se tunnistetaan Windows:n toimesta automaattisesti ulkoiseksi tallennusvälineeksi eli laite on hetkessä valmiina tiedostojen siirtämistä varten. Musiikkikappaleet ja videot siirtyvät ripeästi laitteeseen päin.

Teknis-tietämystä

– Näyttö: 2.8″ TFT LCD kosketusnäyttö
– Resoluutio: 320 x 240 QVGA
– Sisäinen muisti 2GB (nykyään myytävissä jo 4GB)
– Ulkoinen muisti: Mini SD muistikorttituki (2GB saakka. Ohjekirjassa 4GB)
– Tuetut videoformaatit: AVI
– Videon toistonopeus (FPS): 30fps (olettaisin, että lähempänä 20fps)
– Tuetut musiikkiformaatit: MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, FLAC
– Kuvaformaatti: JPEG
– Sisäänrakennettu mikrofoni
– Tallennusformaatti: WAV (Valittavissa Korkea / Normaali taso)
– Tallennus mikrofonilla, sekä radiosta
– Sisältää FM-Radion
– Sisäinen kaiutin
– USB-liitäntä: USB 2.0
– E-book -toiminto: txt-tiedostot
– Mitat: 94x55x15mm (KxLxS)
– Paino: 75g
– Täysi kosketusnäyttöohjaus
– 7 esiasetettua EQ tilaa + 1 säädettävä EQ

Loppusanat

Diel Symphony on hintaisekseen (n. 45€) loistava medialaite. Tyylikäs ja jämäkän oloinen laite, jonka parissa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Erinomainen videotoisto ja audiopuolella kunnollisilla kuulokkeilla hyvä. Radio on herkkä ja kuuluvuus on vaikkapa fillaroidessa särisemätön. Sanoisin, että kaikin puolin mainio tuote hintaisekseen laajoilla ominaisuuksilla. Harvoinpa tällaisilla ominaisuuksilla varustettua kosketusnäytöllistä laitetta saa käsiinsä n. 45€ hintaan. Reilun viikon ollut päivittäin käytössäni, enkä voi kuin kiitellä laitteen toimivuutta hintaansa nähden. Laite tukee ohjekirjasen mukaan Mini SD-kortteja, jollaista en juuri tähän hätään käsiini saanut, jotta olisin tarkemmin kyseistä osiota päässyt testaamaan. E-villen sivustolla mainitaan suurimmaksi tuetuksi muistikortin kooksi 2GB, mutta ohjekirjasessa tueksi ilmoitetaan 4GB, kommentoikaapa muistikortti tukea jos olette sellaista testanneet. Kuten mainittua Symphony on kelpo laite ja mielestäni on kuitenkin turhaa lähteä vertaamaan laitetta iPod Touch:n tai odottelemaan vastaavanlaisia toimintoja. Laitteet kuitenkin painivat ihan eri sarjoissa, mutta tästäkin huolimatta monissa osioissa Symphony pistää kalliimmalle tuotteelle kiitettävästi kampoihin.

Plussat:

+ Tukeva ja tyylikäs rakenne
+ Selkeä käyttöliittymä
+ Kosketusnäyttö
+ Laadukkailla kuulokkeilla riittävän siisti ulosanti
+ 2.8″ Näyttö on terävä ja kirkas
+ Akunkesto musiikinkuuntelussa
+ Helppo liitettävyys PC:n kanssa
+ Muistin laajennettavuus / Mini-SD muistikorttipaikka
+ Edullinen hinta ominaisuuksiin nähden

Miinukset:

– Mukana seuraavat kuulokkeet surkeat
– Akunkesto videotoistossa
– Rimpulan oloinen virtakytkin / näppäinlukko
– id3 -tagit eivät toimi

Sananen e-ville.hk verkkokaupasta

E-ville.hk-verkkokaupasta jäi itselleni positiivinen fiilis. Tuotteet tulivat nopealla aikataululla ottaen huomioon, että laitteet postitetaan Hong Kongista. Yleisesti sivustoa tutkailtuani vaikuttaisi, että asiakasta kuunnellaan ja lisäbonuksena tarjotaan takuu ja toimivat muutenkin meikäläisten kuluttaja-asetusten ja suositusten mukaisesti, vaikkei Hong Kongia rakkaan lintukotomme kuluttajalait koskekaan. Asiallista toimintaa ja asiakaspalvelua. Tilaaminen, sekä itse verkkokauppa toimivat hyvin. Kokonaisuudessaan Diel:n laitteista ja verkkokaupasta jäi hyvä maku suuhun ja uskallan suositella laitteiden hankintaa tämän palvelun kautta.

Päivitys 31.1.2009

Symphony on ollut nyt käytössäni n. puoli vuotta. Toosa on kulkenut matkassani miltei päivittäin vesisateessa, tuulessa, tuiskussa ja pakkasilla. Laite on työmatkoillani mukana n. 2 x 30 minuuttia, jotka sotken fillarilla ja laite on käynyt varsin kovan koulun kun olen vaihdellut biisejä helteillä, vesisateessa, lumisateessa ja pakkasilla. Onpa se pudonnut jopa asfalttiin ja pyörinyt lumihangessa ja niin vaan mokoma toimii kuin unelma. Mekaanisia osia ei ole irtoillut ja biisit toistuvat vanhaan malliin. Kotelo luonnollisesti on tällaisella käytöllä hieman kärsinyt, mutta nehän ovat vain kosmeettisia haittoja, jotka johtuvat luonnollisesti varsin boheemista tavasta kuljettaa soitinta. Mielestäni soitin on hintansa veroinen. Enpä tähän suuria toiveita asettanut, mutta tällaisella kestävyydellä riittää tämä käyttööni erinomaisesti. Kosketusnäyttö ei juurikaan temppuile kovillakaan pakkasilla. Toki se hieman jumittaa, mutta niin jumittaa kalliimpi kosketunäytöllinen HTC Diamond puhelimeni, joten näinkin edulliselta laitteelta suoritusta voi pitää hyvänä. Katsotaanpa missä kuosissa laite on kun vuosi tulee täyteen ja muutama sata kilometriä lisää tuulta, tuiskua, lumisadetta, pakkasta, vesisadetta ja hellettä…siiheksi!

Päivitys 6.2.2009

Kiitokset nimimerkille epäselvyys kommentistasi koskien Symphonyn FLAC-formaatin tukea. Tästä en ollut tietoinen, enkä muista mainintaa edes ohjekirjasessa olleen. Hienoa huomata, että laite osaa toistaa myös kyseistä formaattia, sillä sehän nostaa tämän edullisen vekotuksen aivan omille metrilukemille 😀

AfterYear

Kuten lupasin, niin kommentoin Diel Symphonyn kuntoa vuoden jälkeen. Niin se vaan on että laite toimii edelleen varsin hienosti suhteellisen rankan käytön jäljiltä. Näyttö toki on ottanut suhteellisen reippaasti osumaan vaan vieläpä tämä härpäke toimii varsin mallikkaasti eli jo näillä hillittömillä käyttötunneilla toosa on jokaisen sijoitetun euron väärti.

57 Comments

nuut14@gmail.com'

Nuutyasha

about 12 vuotta ago

Kiitos arvostelusta. Tämän ansiosta lähti se omakin tilaus matkaan. :)

fmatic

about 10 vuotta ago

Kiitokset kommentistasi. Laite on ollut käytössäni miltei päivittäin ja edelleen olen laitteeseen tyytväinen. Pyöräillessä ei suuria ongelmia aiheudu kosketusnäytön näpelöinnistä, vaikkakin pidän soiton yleensä randomilla, niin ei tarvitse turhaan vehdata soittimen kanssa. Random soittokin pelaa mukavasti. Kyllä laite on hintansa veroinen.

fmatic

about 10 vuotta ago

Kiitos arvostelusta. olen pitkän aikaa miettiny millainen vehe on todellisuudessa kyseessä. ja stten eksyin tänne.. monissa "halvoissa" multimedia soittimissa videoiden katselu yleensä mahdotonta sillä ne ei jaksa pyörittää videoita ja siitä seuraa vain kyyneleitä. olen kokeillut jo 3 eri soitinta e-villeltä. olen käyttänyt niitä vain musiikin kuunteluun ja jokainen soitin on ollut niistä hintansa väärti. Minulla meni juuri edellinen soitin kun kaveri halus ostaa pois sen minulta ("halpa"). Ja minä olen katsellut tätä soitinta jo pidemmän aikaa.. mikäpä oiskaan enään parempi tilaisuus :D Tämän arvostelun ansiosta minä pistän myös tilauksen menemää.

fmatic

about 10 vuotta ago

Laitappa postausta vuoden päästä, että miten toimii. Ite en tollasen halpaan kopioon kyllä koskis: a) yleensäkkin se on suora kopio b) ne ei ikinä kestä c) niissä on aina huonompi toteutus d) luultavasti aivan susi rautaa sisällä.. Ei mun mielestä olis paha laittaa 100e lisää soittimeen, että sais semmosen mikä kestää vuosienki päästä.

fmatic

about 10 vuotta ago

Kiitokset kommentistasi. Täytyypä kirjoittaa muutama rivi vuoden päästä Diel-aparaatin toimivuudesta. Tokihan voisi käyttää useamman satalappusen kunnollisen medialaitteen hankkimiseksi, mutta toisaalta en ole itse nähnyt mielekkääksi sijoittaa moiseen. Ainahan hinta ei tarkoita laatua. Voin antaa muutaman esimerkin toisenlaisesta kulutuselektroniikasta, vaikkapa Pocket PC-laitteeni HTC TyTN, jonka ostohinta jokin aika sitten oli n. 700€ ja toosa on jo muutaman kerran käynyt pajalla. Sama homma useiden kommenttien mukaan mm. Apple iPhonessa. Halvalla ei välttämättä saa hyvää, mutta halvalla voi saada asiansa ajavan aparaatin joka kestää sen minkä kestää. Enemmän minua keljuttaisi kalliin soittimen putoaminen ja hajoaminen kuin tämän laitteen. Liikkuvalla ihmisellä on oltava joko pommin kestävä medialaite tai edullinen "häppäsvärkki", jonka mahdollinen juoksulenkillä putoamisen ja mudassa pyörimisen jälkeinen mystinen mykistyminen ei aiheuta käyttäjälleen ylimääräistä sydämentykytystä ja akuuttia ahdistuskohtausta. Mielenkiintoista seurata Diel:n kulutuskestävyyttä ajan saatossa. Kirjoittelen toki kommentteja, miten laite pysyy matkassa mukana. Tähän asti ei minulla ole laitteesta pahaa sanottavaa hintaansa nähden. Kaikki toimii kuten ostettaessa ja laite on mukanani käytännössä aina. En tiedä sitten kuinka suuria laadullisia eroja näissä tuotteissa on, mutta oma kappaleeni on ainakin onnistunut.

fmatic

about 10 vuotta ago

Joo, aattelin itekki laittaa tilausta ehkä viikon päästä :) perehdyn asiaan eka kunnolla ja sitten vasta, olisi mukavaa kuulla KAIKKI plussat ja miinukset, en usko että tossa arvostelussa tuli kaikki miinukset laitteesta, kiinnostaisi tietää esim miten se toimii 6kk kuluttua? vai onko vain 6kk-18kk romu.

fmatic

about 10 vuotta ago

mm.V2.fi:n foorumilla jonkin verran kokemuksia Diel-laitteista. Oma käyttökomeus on nyt luokkaa 3kk ja edelleen ihan hyvässä kunnossa. Näin lyhyellä kokemuksella ei suuren suuria pysty vielä kestävyydestä kommentoimaan Plussiin lisään ehdottomasti laitteen softan suht reipas muokattavuus jos tietää mitä tekee.

fmatic

about 10 vuotta ago

Entä jaksaakos tuo soittaa vähän isompia kuulokkeita? Itellä käytössä Sennheiser HD 215 malliset kuulokkeet ja vähän mietityyttää..

fmatic

about 10 vuotta ago

Itse olen testannut soitinta Fatal1tyn kuulokkeilla ja kyllä äänimaailma on varsin jyhkeä. Erittäin laadukkailla kuulokkeilla en valitettavasti ole päässyt kokeilemaan, mutta perusluureilla (juurikin Fatal1ty + Sony perusluurit) metakka riittää ainakin minun korviini. Tämä nyt tietysti on oma mielipiteeni ja makuja ja mieltymyksiä on monia. Kommentoikaapa soittimen omistajat irtoaaka laadukkaille kuulokkeille kunnolla älämölöä ja muutenkin sopii heitellä kommentteja soittimesta ja sen laadusta käyttökokemusten pohjalta. Näenpähän samalla osuuko muille vastaavanlaisia yksilöitä vai olenko mielipiteideni kanssa yksin :)

fmatic

about 10 vuotta ago

O-ou kai sitä on pakko pistää tässä muutaman viikon sisällä tilaus lähtemään:)

fmatic

about 10 vuotta ago

Öö... onkohan tämä sama tuote, kun E-ville:ssä on tästä 4gb versio ja siihen saa 2gb lisää tilaa? Ois kiva tietää ennen kuin tilaa.

fmatic

about 10 vuotta ago

Sama laite kyseessä. Tallennuskapasiteettia vaan kasvatettu.

fmatic

about 10 vuotta ago

Onkos kellään tietoa meneekö tähän "vain" se 2 GB muistikortti vai kelpaako tälle myös 4 giganen? Tilasin 20.11, toivottavasti tulee pian =)

fmatic

about 10 vuotta ago

Voisitteko te ottaa E-Villen kosketysnäytöllisen kännykän arvosteltavaksi, koska se vaikuttaisi mielenkiintoiselta?

fmatic

about 10 vuotta ago

Periaatteessa hemmetin hyvä idea, mutta koska blogi on yksityishenkilön ylläpitämä ja toisaalta ei mitenkään erityisen nimekäs ei allekirjoittaneelle heru testikappaleita vaan ne täytyy omin pikku euroineni hommata :) Ei tyrmätä ideaa kuitenkaan suorilta jos tuollainen tulee joskus hommattua niin kirjoitetaan toki arvostelu.

fmatic

about 10 vuotta ago

Kauankos tossa kestää akku musiikki käytössä ja kauanko video..? Ajattelin laittaa tilaukseen ;)

fmatic

about 10 vuotta ago

15 tuntia musiikki- ja 2.5 tuntia videokäytössä oli ilmoitetut kestävyydet. Tänään tuli omani, parin tunnin käytön jälkeen olen erittäin tyytyväinen. Näyttökin toimii loistavasti, kunhan sen kalibroi ensin. Ainoa miinus on hidas tiedostonsiirto koneelta soittimeen, mutta mihinkäs tässä kiire... Kannattaa ehdottomasti ostaa tällänen!

fmatic

about 10 vuotta ago

voisko joku kertoo, että miten se näyttö kalibroidaan? (:

fmatic

about 10 vuotta ago

Kalibrointi tapahtuu kohdasta: Settings -> System -> Touch Calibration. Näytölle tulee ruksi jonka keskelle tökkääät sormellasi tämä toistetaan muistaakseni kolme kertaa, jonka jälkeen näyttö on kalibroitu.

fmatic

about 10 vuotta ago

kiitos todella paljon (:

fmatic

about 10 vuotta ago

Itellä oli tuo, mutta meni sitten hukkaan, enkä löytännyt ko. soitinta sen jälkeen :( . Ihan hyvin toimi, ainoa ongelma oli se, etten saanut näyttöä kunnolla calibroitua, mutta silti näyttö toimi miten halusi, mutta kummiskin toimi. Oli muuten tähän mennessä noipein mp4 soitin mitä olen käyttänyt, sillä diel-kreolella kesti ikuisuus biisejä selatessa, joka oli perseestä..

fmatic

about 10 vuotta ago

No niin, tulihan se 4gt muistikortti ja toimii hyvin. Eli 4 gt muistikortin toimivuus varmistettu. Soittimen päiväys on 2008-10-28.

fmatic

about 10 vuotta ago

kiitos tän arvostelun ni lähti oma diel symphony tilaukseen.. kiitos arvostelusta.. :) :D

fmatic

about 10 vuotta ago

Hei. Oma diel tuli tossa eilen ja toimii loistavasti! Leffat saa helposti siirrettyä, mutta tietäisikö joku miten saisi leffoihin tekstitykset? Kiitos.

fmatic

about 10 vuotta ago

Oma Diel lähti tilaukseeen, kiitos arvostelusta joka oli rehellinen koska Matti Meikäläinen kirjoitti tämän, Matti Meikäläiset ei ole yhtä vaativia kuin oikeat arvostelijat :) Kiitos jokatapauksessa. Mortti, tietääkseni kun lataat niin pitää olla tekstitys valmiina niin kun toistat tulee teksti.

fmatic

about 10 vuotta ago

okei.. no pitää kokeilla (: kiitos

fmatic

about 10 vuotta ago

Minäkin tuollaisen vehkeen olen mennyt tilaamaan mutta laskua en ole vielä maksanut joten itse soitin ilmaantuu vasta viikon perästä. Kaverillani on 1 gigainen Symphony ja siinä oli ilmaantunut jonkinlainen näyttövika ja asiakaspalveluun oli ilmoitettu eikä kyseistä soitinta ollut edes lähetetty sinne kun uusi 2 gigainen oli ilmestynyt jo kotiovelle joten palvelu on ainakin laadukasta! Olen lukenut arvostuluja ja kommentteja ja jollekkin ei ollut soitin vielä kuukaudessakaan tullut joten täytyy toivoa että itselleni ei samaa ongelmaa tulisi vastaan. E-villen tyyppisiä sivustoja pitäisi kyllä olla enemmän eikä pyytää Ipod Touchin kaltaisista tuotteista niin järkyttäviä hintoja kun osat eivät heille maksa kuin parikymmentä euroa.

fmatic

about 10 vuotta ago

voisko joku sanoo et mite saa leffat siihe soittimee ku en saa millää vaik on avi. muodos!!?? ja se ohjelma on vähä ihmeelline..

fmatic

about 10 vuotta ago

Ne pitää kääntää sillä mukana tulevalla ohjelmalla, jotta ne pelittää. Ne ei käsittääkseni suoraan toimi vaikka olsivat ennestään jo .avi-muodossa vaan ne pitää ohjelmalla "kääntää" oikeaan resoluutioon...

fmatic

about 10 vuotta ago

mutta mulla on oikea resoluutio ja se sanoo jotain varoittaa ja se ohjelma sairaan hidas kun 1% kesti puoli tuntia!

fmatic

about 10 vuotta ago

mut ku se ohjelma on iha vammane ja siin ei tapahdu mitää!!??

fmatic

about 10 vuotta ago

kannattaako tollanen tilata onko tarpeeks iso näyttö ja hyvä äänen laatu?

fmatic

about 10 vuotta ago

Kauanko teillä kesti että vehje tuli perille kun laitoin viime perjantaina tilauksen meneen ja maksoin heti laskun eli 3 päivää sitten niin voiko olla että se olisi jo ennen tätä perjantaita perillä tai aikasemmin...?

fmatic

about 10 vuotta ago

iha paska toi ohjelma ku tulee mukana ei toimi Vistas eikä XP:llä!!! ja koitan toisii ohjelmii mut ei niittenkää avul toimi mitää vaik oon pistäny kaikki jutut oikein!!! ja voisko joku kertoo et mikä codec tosa diel symphonys on!!??

fmatic

about 10 vuotta ago

Suosittelen videon muuntoon ViDrop ohjelmaa jonka saa esim. osoitteesta http://www.mympxplayer.com/ Mitään säätöjä ei tarvitse tehdä, joten videot vain ajaa konvertterin läpi ja siirtaa Symphonyyn. Myös säätövaraa löytyy halutessa.

fmatic

about 10 vuotta ago

Kyllä e villessä huijataan noilla postiajoilla aika pahasti... Olen tilannut pari kertaa ja kaverit ja aina kestänyt 2-3 viikkoa toimitus :/ Ei hyvä ei...

fmatic

about 10 vuotta ago

Toimitusajat varmasti ovat varsin ailahtelevat. Toisaalta hyvinkin ymmärrettävää kun laitteet postitetaan Hong Kong:sta. Aasiassa kuitenkin osuu jos jonkinlaista juhlapäivää keskelle viikkoa, niin senkin puolesta ymmärrettävää. Äskenhän tais olla Kiinalaisten Uusi Vuosi (vietetään eri aikaan kuin länsimaissa), joka varmasti myös sotki toimituksia. Kyllä ne laitteet sieltä tulevat vaikka viivettä on.

fmatic

about 10 vuotta ago

Joo no itelleni on nyt sitte kans tulossa kyseinen vehje ku Rhapsody vähän levahti käsiin.Toivotaan että tämä sitte kestää niinkuin tämän arvostelun kirjoittajalla. Nii ja näille toimitusajoista kitiseville että ulkomailta tilatessa pitäisi jo valmiiksi olla varautunut että luki myyjän sivuilla mitä tahansa, on lähetysajat aina kiinni myös kolmannesta osapuolesta (KVG jos et tiedä) Jos se tavara pitää saada juuri siinä viikossa tai alle niin tilaa suomesta ja maksa enemmän. Ja ne jotka sitten itkee että on niin kiinanpaska vehkeitä nii kukaanhan ei pakota näitä ostamaan, mutta ite en maksaisi kosketusnäytöllisestä ipodista montaa sataa vain sen takia että se on se ipod! Ja sitäpaitsi, e-villen asiakaspalvelu kyllä peittoaa nämä kalliimpia merkkejä myyvien asiakaspalvelun että sitäkin kannattaa arvostaa.

fmatic

about 10 vuotta ago

ite ostin sen tossa puoltois viikkoo sitten, ei oo tullu vielä ja vähän jänskättää että tuleeko se ollenkaan. mutta kysympä tässä teiltä, että tuleeko se suoraan kotiin kun en ollu ihan varma siitä

fmatic

about 10 vuotta ago

Suoraan kotiin se toimitettiin ainakin minulla.

fmatic

about 10 vuotta ago

Mulla toimitusaika oli tasan 5 työpäivää. jz993, mukana tuleva videonmuunto-ohjelma toimii kyllä ainakin Vistalla 100%:sti. A-tyyppi, videon käännösnopeus riippuu tietenkin tietokoneen tehoista. Itsellä kahden tunnin elokuva kääntyy noin 3-5 minuuttia. Vistalla ei toiminut mukana tullut päivitysohjelmisto, Windows 7:lla pelittää kaikki ihan niinkuin pitääkin. XP:tä en käytä, joten en tiedä. aliina, suoraan postilaatikkoon täälläkin tuli. Oma soitin ollut pari kuukautta käytössä, toimii aivan upeasti. Suosittelen edelleen. Ainoa "vika" on, kun pudotin soittimen ja laitetta ympäröivä kiiltävä osa irtosi. Liimalla pysyy taas. Tosiaan ainakin Kingstonin 4 Gt microSDHC-kortti toimii miniSD-adapterin kanssa

fmatic

about 10 vuotta ago

Kiitokset kaikille tähänasti kommentoille ja erityiskiitos menee nimimerkille epäselvyys

fmatic

about 10 vuotta ago

Ite sain tänää samaisen soittimen postiluukusta, ikävä kyllä ei ees käynnisty. Sisällä tuntuu olevan joku osa irrallaan yrittäsin ite korjata jos uskaltaisin.

fmatic

about 10 vuotta ago

Strifelife, suosittelen pistämään villelle s-postia, saat varmasti uuden tuotteen.

fmatic

about 10 vuotta ago

Hmm, niille jotka hakevat äärimmäistä äänenlaatua mainittakoon että soitin toistaa myös .flac -tiedostot. Mitähän varten tämän laitteen todelliset ominaisuudet on kerrottu niin huonosti? Tässähän on paljon enemmän kaikkea kuin luvataan...

fmatic

about 10 vuotta ago

Kiitos tästä! Esittelyn tuetut formaatit ovat kerätty ohjekirjasta ja e-villen sivuilta. Enpä koskaan ole testannut muita mahdollisesti tuettuja formaatteja. Hieno löytö ja nostaa soittimen omille metriluvuilleen :)

fmatic

about 10 vuotta ago

ihan hyvin tosiaan toimis ekan päivän, mut tokana päivänä se meni jumiin eikä ees sammu. tilatkaa ihmees, täys paska.

fmatic

about 10 vuotta ago

sepo: eipä sitten muuta kuin iPod-kauppaan :D

fmatic

about 10 vuotta ago

sepo, paina sitä pientä reset nappia mikä siinä reunassa on. Ja tosiaan ViDropilla saa tekstit toimimaan soittimessa, itellä nyt vajaan viikon ollu ja huippuvehje on. ainoo miinus että jokin liukuu sisällä puolelta toiselle, mutta soitin toimii silti.

fmatic

about 10 vuotta ago

saako tohon ladattua mistään pelejä?

fmatic

about 10 vuotta ago

Enpä ole mistään tähän pelejä löytänyt...ehkäpä jostain saattaa löytyä, mutta ainakaan mulla ei ole tarkempaa tietoa. Joku viisaampi infotkoon jos tietää :D

fmatic

about 10 vuotta ago

Niin jos joku vois vastata, enkä nyt jaksa ruveta ettimän tuolta semmosta kysymystä että: kauanko akku kestää jos katsoo video kuvaa? kun stossa sanotaan että huono viedeon katselu akku niin kauankose kestää jos täytenä rupee kattoo jotai sarjaa/elokuvaa.

fmatic

about 10 vuotta ago

Tietääkö joku meneekö haljennut näyttö takuuseen?

fmatic

about 10 vuotta ago

Miksi kosketus näyttö ei reagoi kosketuksiin? apua sain tänään tämän mp5 diel symphony 800 8gt

fmatic

about 10 vuotta ago

Jen: Jos takuuta on jäljellä, menee varmasti. Rami: Kannattaa varmaan palauttaa niin saat uuden tilalle. Ja sitten vielä päivitystä soittimen ominaisuuksiin: Ainakin Nokia 5800:n mukana tullut 8 GB microSDHC kortti toimii moitteetta. Tämäkin siis miniSD adapterilla, tietty. Eli muistia saa siis käyttöönsä ainakin 10 gigaa soittimen omasta muistista riippuen.

fmatic

about 10 vuotta ago

Omia Diel Symppa -kokemuksia olen kirjoitellut tänne: http://tuokio.org/?p=176

vuorinen.markku@gmail.com'

Markku

about 10 vuotta ago

saako tätä kiinni auton ipod liitäntään?

Comments Closed