Diamond Radio: 1.11.25.1

Kirjoitellaanpa tännekin pitkästä aikaa. Blogi on ollut pienen tovin jäissä muiden projektien vuoksi, mutta taas voisi hieman tätäkin sivustoa aktivoida. Diamondin kanssa on ilmaantunut hienoisia ongelmia. Ensimmäiset elkeet ongelmista kehkeytyivät jo HTC:n ROM:lla 2.03.414.1 eli moni soittaja valitteli, ettei puhelimeeni saada aina yhteyttä. Perinteinen ensimmäinen toimenpide ongelmien ilmetessä on tehdä Hard Reset, jonka jälkeen yleensä suurin osa ongelmista selviää. Kuitenkin toosassa ilmeni edelleen samaa ongelmaa, joten oli aika tutkia vaihtoehtoja. Ongelma saattaisi olla radio-pohjainen…

Päätin ensin kuitenkin kokeilla jälleen jotain ns. CookedROM:a ja päädyin jälleen Duttyn erinomaiseen tuotokseen, tällä kertaa laitteeseen sujahti Dutty`s Diamond V4 WWE, jossa radiona oli erityisen vakaaksi ja laadukkaaksi kehuttu 1.09.25.23. Monella käyttäjällähän tuo on ollut yksi parhaiten toimivista versioista, mutta minulla tuli näitä verkosta putoamisia edelleen silloin tällöin ja soittajat valittelivat, ettei puhelimeeni saada yhteyttä.

Tiedä sitten onko ongelma itse laitteessa vai radiossa / rom:ssa, mutta ajattelin seuraavaksi päivittää radion ja kokeilla 1.11.25.1-versiota, josko se veisi ongelmat mennessään. Ensivaikutelma radiosta on hyvä eli täydet “signaalipalkit” ja H-symboli pamahti tauluun varsin nopeasti. Melko ristiriitaisia kommentteja olen tästä radiosta lueskellut, mutta vaatinee nyt kuitenkin laajempaa tutkailua, kuinka kyseinen radio soveltuu laitteeseeni.

Kokeilin myös asentaa “repacked” radiota numeroltaan 1.14.25.05, joka on alkujaan Raphael:n radio, joka on “viritelty” Diamondissa toimivaksi, mutten tuota saanut laitteessani pelittämään…siispä mennään nyt virallisen 1.11.25.1:n keralla.

XDA-Dev – Diamond Radio Thread

update 26.4.2009 Testeissä myös 1.11.25.1-versio aiheutti verkosta putoamisia, muttei kuitenkaan niin paljon kuin aiemmilla kokeilemillani, siispä tutkin seuraavaa vaihtoehtoa ja kokeiluun päätyi 1.08.25.08, joka yllätti positiivisesti. Ainoatakaan verkosta tipahtamista en ole tällä havainnut, joten ongelma on näillä näkymin selvitetty…

Ei Kommentteja

Comments Closed