Blogin kuulumisia

Pidemmän hiljaiselon jälkeen on taas pitkästä aikaa tullut kirjoiteltua tännekin jotain. Blogaaminen ei missään vaiheessa ole jäänyt, vaan se on kohdistunut muihin harrastesivustoilleni (FMDX.tk, DXing.world, Radioaktiiviset, com64.net), joten tämä on valitettavasti jäänyt hieman vähemmälle huomiolle.

RG on silti aina ollut lempilapseni ja jotain kirjoituksia aina silloin tällöin tännekin on tullut tuherrettua ja nyt on jälleen löytynyt uutta virtaa tuottaa sisältöä tännekin.

Blogihan on aina ollut sellainen, että sen aihealueet vaihtelevat kausittain omien kulloistenkin kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Milloin on tusattu Linuxia ja milloin jailbreikattu iPhonea tai värkätty retrokoneiden tai Raspberryn parissa tai viilailtu Mac-koneita. Tulevatkin kirjoitukset keskittynevät vaihtelevasti eri aihealueisiin, mutta pääosassa ovat omat tutkimiset ja kokeilut eri teknovempeleiden parissa. Suurimmat rakkaudet kun ovat tietokoneiden kanssa puljaaminen, retrokoneet ja radiolaitteet.

Tällä hetkellä värkkäilen paljon PS Vitan ja retrokoneiden parissa, joten sen suuntaisia blogauksia saattaa tänä vuonna täältä löytyä.

Rakkaudesta lajiin!

T: Janne a.k.a. fmatic

Ei Kommentteja

Kommentoi kirjoitusta:

Please be polite. We appreciate that.
Your email address will not be published and required fields are marked