Aku Ankka Lataamo

Hihhei! Tästä voi jo sanoa, että kyseessä on pienoinen kulttuuriteko, sillä Sanoma on julkaissut mittavan arkiston vanhoja Aku Ankka-lehtiä digitaalisessa muodossa. Kohtuullista korvausta vastaan pääse tutkailemaan häkellyttävän laajaa tarjontaa (yli 100 000 sivua) lehden historiasta aina suomenkielisen lehden alkuajoilta alkaen eli koko lehden 60-vuotisen historian tarjonta. Tästä ei voi yksinkertaisesti olla tykkäämättä. Lataamoa pääsee tutkailemaan, niin selaimen kuin erillisen iPad-sovelluksen kautta. Android-versiota ei vielä ole saatavilla, mutta ehkä sekin aikanaan ilmestyy.

iPad-versio on varsin onnistunut ja pienestä alkukankeudesta huolimatta toimii varsin hyvin. Tarinoiden haku on hyvin toteutettu ja sovellukseen on myös lajiteltu tarinat teemoittain, hahmon-, piirtäjän-, ja julkaisuvuoden mukaan, sekä myös Suosituimmat tarinat-osio löytyy ja kunhan useampi käyttäjä tutkailee tarjontaa ja pisteyttää tarinoita alkaa mielenkiintoista sisältöä varmasti löytymään myös tuolta.

Aku Ankka – fanina olen myyty. Pitkästä aikaa huikea tuotelanseeraus, joka ei jätä kylmäksi. Ensivaikutelma päivän testailulla on positiivinen. Tarjonta on laaja. Kuulausimaksukin on tarjontaan nähden kohtuullinen, joten voin lämpimästi suositella jos Akkari vähänkään kiehtoo 🙂

1 Comment

ii.haavisto@gmail.com'

ii.haavisto

about 6 vuotta ago

Palvelun lataus

Comments Closed